Îți oferim GRATUIT Raportul special

37 de Fișe de Lucru GRATUITE în format .pdf

pentru grădiniță, clasa pregătitoare și clasele I-IV!

Vei primi și ultimele noutăți din Newsletterul oferit de Portal Învățământ.Da, sunt de acord ca datele mele personale să fie prelucrate în conformitate cu Regulamentul UE 679/2016

Fisele de lucru pentru clasa pregatitoare asigura o tranzitie lina intre gradinita si scoala si ii ajuta pe cei mici sa invete bucurandu-se de noi experiente. Tocmai de aceea iti propunem fise de lucru clasa structurate conform programei scolare in vigoare aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii, ceea ce asigura o invatare disciplinata si eficienta.

Fie ca vorbim de fise matematica pentru clasa pregatitoare sau fise de lucru clasa o la limba romana, fisele pentru clasa pregatitoare prezente pe site-ul Fise de lucru se bucura de un aspect placut, aerisit, plin de culoare, antrenant si interactiv. Astfel cei mici vor invata prin joc o multime de lucruri noi – de la invatarea cifrelor de la 0 la 9, invatarea numerelor de la 10 la 20, apoi de la 20 la 30, adunarea si scaderea numerelor naturale de la 0 la 10, probleme de adunare si de scadere in concentrul 0 – 31, figuri si corpuri geometrice si multe alte notiuni.

Indiferent pentru ce fisa de lucru optezi, aceasta poate reprezenta si o fisa de evaluare pentru copiii din clasa pregatitoare, exercitiile prezentate in aceste fise de lucru clasa 0 constituind un suport solid pentru insusirea, fixarea si aprofundarea notiunilor primite la clasa, atat pentru limba romana, cat si pentru matematica si explorarea mediului.

Asadar, alege fise de lucru pentru copii si elevi de 6-7 ani de pe site-ul nostru si asigura-le copiilor tai sau celor de la clasa pregatitoare o trecere lina si placuta de la viata de gradinita, la cea scolara – moment esential in dezvoltarea lor!