Îți oferim GRATUIT Raportul special

37 de Fișe de Lucru GRATUITE în format .pdf

pentru grădiniță, clasa pregătitoare și clasele I-IV!

Vei primi și ultimele noutăți din Newsletterul oferit de Portal Învățământ.Da, sunt de acord ca datele mele personale să fie prelucrate în conformitate cu Regulamentul UE 679/2016

Fise de lucru pentru gradinita structurate pe diverse domenii de activitate – matematica, educarea limbajului, cunoasterea mediului, educatie pentru societate. Aceste fise de lucru pentru prescolari au grade de dificultate in asimilare, corelate cu varsta copilului – fise de lucru grupa mica, fise de lucru grupa mijlocie si fise de lucru grupa mare.

Fisele de lucru pentru grupa mica contin ilustratii interesante, ce atrag curiozitatea celor mici, fisele de lucru pentru grupa mijlocie ajuta la dezvoltarea limbajului, iar fisele de lucru pentru grupa mare ii invata elemente esentiale legate de ingrijirea personala, dar si despre societate.

Principalele obiective ale fiselor de lucru pentru prescolari sunt dezvoltarea capacitatii de acumulare si asimilare a cunostintelor primare ale copilului; dezvoltarea creativitatii si a imaginatiei acestuia; dezvoltarea vocabularului si a capacitatii de comunicare; cresterea capacitatii de gandire individuala si, in anumite situatii, gasirea de solutii si forme de exprimare.

Descopera fise de lucru pentru 2-3 ani, fise de lucru pentru 3-4 ani si fise de lucru pentru 4-5 ani ideale pentru prescolari, potrivite pentru copiii de gradinita din grupa mica, grupa mijlocie sau grupa mare.

Notiunile din aceste fise de lucru pentru gradinita sunt structurate conform programei scolare in vigoare si Curriculumului pentru invatamantul prescolar si vin atat in ajutorul educatoarelor, cat si al parintilor. Pot fi folosite atat in cadrul activitatilor de la gradinita, cat si acasa pentru consolidarea cunostintelor dobandite in timpul orelor petrecute la gradinita, indiferent ca este vorba de grupa mica, grupa mare sau de grupa mijlocie.

Cu aceste fise de lucru pentru gradinita totul e o JOACA!