Îți oferim GRATUIT Raportul special

37 de Fișe de Lucru GRATUITE în format .pdf

pentru grădiniță, clasa pregătitoare și clasele I-IV!

Vei primi și ultimele noutăți din Newsletterul oferit de Portal Învățământ.Da, sunt de acord ca datele mele personale să fie prelucrate în conformitate cu Regulamentul UE 679/2016

Fisele de lucru pentru clasa 1 sunt un instrument aparte in procesul de educatie al unui copil. Il incurajeaza pe acesta sa isi dezvolte spiritul de competitie, ofera un model de invatare placut si atractiv, stimulator, diferit de invatarea mecanica si apasatoare, stresanta de la scoala.

Aceste fise pentru clasa 1 dezvolta abilitati deja prezente – comunicare in limba romana sau in limba engleza, aritmetica, gandire logica, conexiuni interdisciplinare, observatia, creativitatea sau imaginatia – oferindu-i in acelasi timp copilului posibilitatea de a se autoevalua si de a-si manifesta bucuria atunci cand solutiile date de el au fost corecte.

Fie ca vorbim de fise de engleza pentru clasa 1, fise de comunicare la limba romana pentru clasa 1 sau de fise de matematica pentru clasa 1, aceste fise de lucru pentru clasa 1 contin probleme si exercitii care pun mintea celor mici la contributie intr-un mod placut si provocator, afiseaza poze haioase si distractive tocmai pentru a le face mai atractive si a incuraja interesul pentru parcurgerea lor.

Prin parcurgerea acestor fise clasa 1, copilul dvs. va acumula cunostinte bogate de limba romana, engleza si matematica si isi va consolida informatiile primite la clasa, in timpul orelor.

Totodata, aceste fise de lucru clasa 1 pot servi si drept fise de evaluare pentru clasa 1, fiind potrivite atat pentru lucrul la clasa cu elevii, dar si acasa.